Behandelingen

betaalbaar mooi
je eigen haar vanaf 80% steiler

Keratine

Wil je extra steil haar, kies dan voor de keratinebehandeling. Tijdens deze behandeling wordt er proteïne toegevoegd aan het haar, die wij mettertijd zijn verloren d.m.v. het verven en het gebruik van hitte. De behandeling maakt het haar behandelbaar, zachter, minder pluizig en voedt het haar intensief. Deze behandeling bevordert de haargroei en gaat haaruitval tegen. Een keratinebehandeling maakt je eigen haar vanaf 80% steiler.

De behandeling duurt 2 tot 4 uur met een inwerktijd van 60 minuten.

je eigen haar vanaf 60% steiler

Proteïne

Kies een proteïnebehandeling en gun je haar extra voeding. Deze behandeling is erop gericht het haar meer te voeden dan te steilen. Ook hierbij voeg ik proteïne toe aan het haar. Het haar wordt zachter, beter behandelbaar en minder pluizig. Echter is de focus hierbij meer gericht op het intensief voeden van het haar dan op het steilen. Ook deze behandeling gaat haaruitval tegen en bevordert de haargroei. Een proteïnebehandeling maakt je eigen haar vanaf 60% steiler.

De behandeling duurt 2 tot 3 uur met een inwerktijd van 35 à 40 minuten.

weer zacht en glanzend haar

Botox

Een botoxbehandeling verzorgt beschadigd haar intensief. Haren worden hierdoor weer zacht en glanzend. Echter verandert een botoxbehandeling de haarstructuur niet. De voeding van het haar is hierbij dan ook het meest intensief en niet direct met het blote oog te zien. Ideaal voor dames met erg beschadigd of afgebroken haar. De behandeling duurt anderhalf tot twee en een half uur.

Japanese scalp treatment

De naam zegt het al; een Japanse hoofdspa! Een Japanse hoofdspa is een hoofd(huid) massagebehandeling waarbij drukpunten zachtjes gestimuleerd worden en de doorbloeding naar de haarzakjes verbetert. Naast deze stimuleringen zorgt het ook nog eens voor onmiddelijke stressvermindering en een betere slaaprust. De haarzakjes worden gereinigd en de talgklieren worden schoongemaakt. Dit leidt tot een betere haargroei en werkt als een detox voor de hoofdhuid.

Zoals gezichtsbehandelingen onze huid diep reinigen en wij gewend zijn het haar te reinigen met allerlei shampoo’s, is het voor ons geen gewoonte de hoofdhuid zijn welverdiende aandacht te schenken die vaak zo verwaarloosd wordt in onze dagelijkse haarverzorgingsroutines.
De hoofdhuid is vaak het slachtoffer van het overmatige gebruik van stylingsproducten, droogshampoo, serums, maskers en stylingshitte. Dit resulteert zich naar dode huidcellen die zich gaan ophopen in de talgklieren van de haarzakjes met als gevolg een hoopje bacteriën bij elkaar en heel wat nare ontstekingen op de hoofdhuid die irriterende aandoeningen, zoals roos en schilfers bevorderen.

Om de folliculaire poriën van de hoofdhuid te laten ademen is het van vitaal belang dat wij de hoofdhuid regelmatig reinigen van deze verstoppende stoffen en onze hoofdhuid gezond houden.

De behandeling duurt 40 tot 60 minuten en bestaat uit een intake, microscoop vastleggen haarzakjes, dieptereiniging hoofdhuid, stoombehandeling en hoofdhuidmassage.

Haarfillers

De trend van 2022, haarfillers om haaruitval tegen te gaan. Ondanks dat wij de fillers al meer dan twee jaar uitvoeren, is het anno 2022 een echte hype geworden. Wij snappen wel waarom!

De haarfiller behandeling is een behandeling waarbij er door middel van micro injecties een cocktail aan voedings- en groeistoffen worden gespoten in inactieve of wel slapende haarzakjes om deze weer ‘aan te wakkeren.’ Deze behandeling wordt ingezet bij haarverlies, dof haar, startend dun haar en startende kale plekken. Ook behandelen wij bijna alle gevallen van alopecia.

Waar bestaat de cocktail uit die wij in de haarzakjes injecteren?

✔️Panthenol
✔️Vitamine B6
✔️Vitamine B1
✔️Biotine
✔️IJzer

Panthenol wordt veelvuldig ingezet bij de aanpak van haarverlies, omdat het de cellulaire activiteit van de haarfollikels verbetert. Dit versnelt de celreparatie, herstel van beschadigd haar en bevordert de ontwikkeling van sterk en gezond haar.

Vitamine B6 (pyridoxine) remt de vorming van dihydrotestosteron in de haarwortel; wat haaruitval vermindert en de haargroei stimuleert. Het remt de talgproductie op de hoofdhuid (vet haar), pakt roos en seborroïsch eczeem aan, vermindert jeuk en ontstekingsreacties (atopisch eczeem). Daarnaast synthetiseert het keratine dat de aanvoer van voedingsstoffen naar de haarfollikel bevordert.

Vitamine B1 (thiamine) is een antioxidant die de doorbloeding in de hoofdhuid stimuleert. Dit zorgt voor een betere opname van voedingsstoffen en zuurstof in de haarfollikels. Dit helpt haarverlies voorkomen, het stimuleert de groei van nieuw haar en resulteert bovendien in gezonder, sterker haar.

Biotine (vitamine H of vitamine B8) is de ‘sleutelvitamine’ voor een gezonde haardos.
Het wordt veelvuldig en met succes ingezet bij (vroegtijdige) haaruitval en haargroeiproblemen. Het helpt de haren gezond en sterk te houden door een aanzienlijke verbetering van de activiteit in de haarfollikel. Vervolgens leidt dit tot steviger haar en een vollere haardos. Het heeft daarnaast een gunstig effect op een droge, schilferige hoofdhuid, wat helpt om haaruitval als gevolg daarvan te voorkomen.

IJzer is een fundamenteel component van vele proteïnen en enzymen en heeft zo een direct effect op het haar. Bepaalde vormen van alopecia worden dan ook meestal aangepakt door het ijzergehalte te verhogen. Daarnaast is ijzer nodig voor de vorming van keratine, het belangrijkste eiwit component van het haar. Zo speelt het een essentiële rol bij het verkrijgen van gezond, sterk haar.

Duur behandeling: 40 tot 60 minuten
Alle haarfiller behandelingen combineren wij gratis met de LLT therapie

LLLT-therapie

Low Level Laser Light Therapie is een vorm van lichttherapie voor de hoofdhuid. De laserhelm stimuleert de doorbloeding, de haargroei en gaat haaruitval tegen. Ook bij erfelijke haaruitval heeft LLLT therapie baat; door dit laserlicht wordt de negatieve invloed van het hormoon DHT op de haarfollikel vermindert.

De Amerikaanse FDA (Food and Drug Administration) heeft vastgesteld dat de Theradome effectief is als medische behandeling tegen haaruitval.

Laserontharing

Laserontharing is een bewezen effectieve methode voor het definitief verwijderen van ongewenste haren. Deze behandeling geeft in circa vijf tot acht behandelingen 75% afname van haargroei op ongewenste plekken.

Laserontharing kan toegepast worden op elke huiddeel van het lichaam. Denk hierbij aan de oksels, gehele benen, gehele armen, buik, bovenlip etc. Het is geschikt voor alle huidtypes en huidkleuren. Denk hierbij aan de lichte huid en de donkere huid, maar ook het lichte haar en het donkere haar. Er is geen sprake van hersteltijd en u kunt direct na de behandeling uw dagelijkse bezigheden voortzetten.

In vergelijking met alternatieven zoals ipl, waxen, harsen of scheren, heeft laserontharing de volgende voordelen:

✔️ 75% minder ongewenste haargroei na 5 tot 8 behandelingen
✔️ Laserontharing is definitief door niet enkel de haarzakjes te beschadigen, maar te vernietigen tot aan de wortel.
✔️ Vrijwel pijnloos

Duur behandeling: 60 tot 90 minuten

Welkome vitaminekuur

Producten

Alle behandelingen worden uitgevoerd met uitstekende producten, gemaakt van ingrediënten op organische basis. Uiteraard geheel volgens de Europese Richtlijnen. Goed dus voor je haar. Het wordt gemakkelijker behandelbaar en zachter, maar ook minder pluizig en steiler. Een behandeling bevordert de haargroei en gaat haaruitval tegen. De natuurlijke bestanddelen voeden het haar intens met de nodige eiwitten. Elke behandeling is een welkome vitaminekuur.

Veilig
Natuurlijk werk ik níét met producten die schadelijk zijn. Géén formaldehyde, géén last van prikkende ogen of geïrriteerde luchtwegen. Mijn behandelingen zijn veilig. Ze zijn zelfs geschikt voor zwangere vrouwen en kinderen.

Tijdsduur
Afhankelijk van de lengte van het haar duurt een behandeling twee uur tot drie en een half uur met daarin een pauze van veertig tot zestig minuten.

1e Middellandstraat 106 b
3021 BH Rotterdam
Tel: 06 - 42043137
E-mail: info@thehairfactorybs.nl
KVK-nummer: 73959723